Schudłam 2 kg w tydzień Odchudzająca owsianka – jedz codziennie i pozbądź się zbędnych kg.

Żeby osiągnąć zamierzony efekt, owsianka musi być odpowiednio przygotowana. Zapomnij o mleku, cukrze i maśle.

Składniki:

  • 50 g ziarna kukurydzy, drobno zmielonego,
  • 200 ml wody,
  • 0,5 łyżeczki oliwy z oliwek,
  • odrobina soli.

Przygotowanie:

Ziarna kukurydzy dokładnie umyj. Do rondelka wlej wodę i doprowadź ją do wrzenia. Do wody dodaj odrobinę soli.

Kiedy woda będzie się już gotować, wsyp do niej powoli płatki kukurydziane. Gotuj przez 15-20 minut ciągle mieszając. Pod koniec gotowania dodaj oliwę z oliwek.

Jak stosować dietę?

Dzień pierwszy – 400 g owsianki, 1 jabłko, 1 ogórek, 1 pomidor i co najmniej 2 litry wody.

Dzień drugi – powtórz menu z dnia poprzedniego.

Dzień trzeci – 400 g owsianki, 300 g sałaty z białej kapusty, marchwi i łyżeczki oliwy z oliwek, doprawionej sokiem z cytryny. Dodatkowo 2 litry wody i 3 zielone herbaty bez cukru

Dzień czwarty – powtórz menu z dnia trzeciego.

Czytaj dalej

error: Treść zabezpieczona !!