Jak wypędzić pasożyty i złe bakterie z jelit – skuteczna naturalna mieszanka, która wydala z organizmu wszystko, co złe.

Przepis na herbatę będącą naturalnym lekarstwem na pasożyty. Naturalnie pozbądź się pasożytów z jelit i organizmu.

Herbata zawiera następujące składniki aktywne, które skutecznie zwalczają pasożyty: Dzikie oregano skutecznie usuwa pasożyty z jelit. Dzikie oregano jest jednym z najsilniejszych naturalnych antybiotyków i przeciwutleniaczy. Jest 130 razy silniejszy od cytryny.

Imbir działa przeciwzapalnie, wzmacnia układ odpornościowy, oczyszcza narządy wewnętrzne i działa leczniczo na cały organizm. Goździk ma działanie przeciwdrobnoustrojowe, zabijając pasożyty i bakterie znajdujące się w jelitach. Jest skuteczny przeciwko Candida, paciorkowcom i gronkowcom.

Cynamon ma właściwości antyseptyczne i przeciwutleniające.

Pomarańcze są pełne witamin A, B1, B2, a zwłaszcza witaminy C. Skórka pomarańczowa to naturalny antybiotyk, który chroni przed infekcjami i przeziębieniami. Pozytywnie wpływa na odporność. Skórka pomarańczowa jest dobra w walce z pasożytami jelitowymi.

Przepis na herbatkę przeciw pasożytom jelitowym

Składniki:

  • jedna pomarańcza (potrzebujemy skórki i soku)
  • kilka gałązek dzikiego oregano
  • mielone goździki
  • laska cynamonu
  • kawałek imbiru

Przygotowanie:

Najpierw umyj jedną pomarańczę sodą oczyszczoną. Posyp pomarańczę sodą oczyszczoną i zalej wodą. Pozostawiamy w wodzie z dodatkiem sody oczyszczonej na około 10 minut. W czasie gdy pomarańcza się moczy, przygotujemy pozostałe składniki: Bierzemy kilka gałązek dzikiego oregano, dodajemy zmielone goździki i dodajemy jedną laskę cynamonu. Zetrzyj kawałek imbiru.

Wyjmij pomarańczę z wody i dokładnie umyj ją pod bieżącą wodą. Zetrzyj skórkę pomarańczową i dodaj do mieszanki. Wlać 500 ml wody. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez kolejne 5 minut. Zdjąć z pieca i lekko ostudzić.

Wyciśnij sok z pozostałej pomarańczy i wymieszaj sok z herbatą. Tak przygotowana herbata pomoże Ci wydalić pasożyty z organizmu.

Herbatę pijemy po jednej filiżance dwa razy dziennie, najlepiej 30 minut przed posiłkiem lub 2 godziny po posiłku.

error: Treść zabezpieczona !!