Kilka dni zamiast normalnego obiadu zjedz tę sałatkę. Zgubisz kilka kilogramów i poczujesz się lepiej.
Niskokaloryczne, bogate w witaminy, minerały, pierwiastki śladowe i błonnik, burak to idealne jedzenie dla osób odchudzających się.
terapii dla tarczycy regulowaniu ciśnienia krwi i cholesterolu kwestiach wątroby i nerek leczniczych działaniach na grypę i przeziębienie utracie wagi profilaktyce nowotworów oczyszczaniu ciała problemach jelitowych i żołądkowych anemii i innych chorobach Wspomagająca odchudzanie sałatka-cudotwórca
Niesprawne jelita utrudniają często utratę wagi. Ten sposób zaspokoił moją ciekawość i dał rezultaty. Głównym atutem było lepsze samopoczucie i poprawa trawienia. Rekomenduję także tym, którzy nie chcą schudnąć, ale chcą poczuć się lepiej i uzupełnić witaminy.
Umyj i zetrzyj warzywa na drobno. Jeżeli lubisz jabłka możesz dodać je do sałatki. Skrop sokiem z cytryny i chrzanem, dostosowując sos do swoich potrzeb.
Sałatkę jedz z pełnoziarnistym pieczywem na obiad przez kilka dni. Ja schudłam 4 kg.
W garnku podgrzewaj ½ szklanki wody, dodaj ½ łyżeczki soli himalajskiej. Wymieszaj. Następnie dodaj 1 łyżeczkę soku z berberysu, ½ soku jabłkowego i 2 łyżki soku z cytryny. Wymieszaj i wypij. Ten napój działa szybko oczyszczające, dlatego lepiej wypij go w domu.